Bijeenkomsten

Woont of werkt u in of vlakbij Overdie? Dan kent u dit gebied als geen ander. U weet wat van waarde is en wat nog ontbreekt. Wij zijn benieuwd naar wensen en aandachtspunten voor de ontwikkeling.

Participatiebijeenkomsten

In november 2021 vonden de eerste participatiebijeenkomsten plaats. De kaders van de ontwikkeling en de voorgenomen plannen zijn toegelicht en aansluitend vond er een themamarkt plaats waar wensen en aandachtspunten gedeeld werden met het projectteam. Er is gesproken over de soorten voorzieningen, verkeer & parkeren & verkeersveiligheid en de inrichting van het openbaar groen.

 

Naar aanleiding van deze bijeenkomsten heeft er extra onderzoek en overleg met de gemeente plaatsgevonden. Op 20 december a.s. vindt er een online bijeenkomst plaats om buurtbewoners en ondernemers uit de omgeving te informeren.

Terugkoppel bijeenkomst fase 1 20 december 2022

Op 20 december 2022 vond er een terugkoppel bijeenkomst plaats om buurtbewoners en ondernemers uit de omgeving te informeren over de stand van zaken en wat er gedaan is met de informatie uit de vorige sessie.

Tussentijdse terugkoppeling 16 december 2021

Op donderdag 16 december is een tussentijdse terugkoppeling verstuurd aan de deelnemers van de participatiebijeenkomsten en aan de nieuwsbriefinschrijvers. Lees hieronder de nieuwsbrief.

 

Participatiebijeenkomsten 16 & 17 november 2021

Op dinsdag 16 en woensdag 17 november vonden de participatiebijeenkomsten
plaats om de ondernemers van bedrijventerrein Overdie en de directe buurtbewoners te informeren over en betrekken
bij de herontwikkeling van het bedrijventerrein.

 

herontwikkeling-overdie-nieuwbouw-project-alkmaar-reales-logo